donderdag 9 januari 2014

De hutkoffer 2

Zonder dollen ..., valt er weinig te roeien.
Daarom neem ik -prof. Berend Bodt- het roer maar weer over.
Na mijn schijnbare vertrek met de noorderzon vanuit het westen naar het oosten,
ben ik bezuiden de waarheid geraakt om verfrist terug te keren tot de kern: handelen.

Het gaat om het materiƫle product dat JonkDesign te bieden heeft:

DE HUTKOFFER


door professor Berend Bodt ontwikkelde duurzame reisuitvoering van het educatieve programma De Derde Ronde
bestemd voor oudere kinderen en jonge jongeren die kennis willen maken met Upcyclen.


Uitgevoerd in duurzaam afgedankte boodschappentassen van de Supermarkt in diverse kleurige varianten met herkenbare logo's.
Voorzien van een stevige binnenkant vervaardigd uit 100% gerecyclede achterwanden van ikea-kasten. Met een handig hengsel van een wegwerp knaapje zonder haakje.

Deze reisuitvoering bevat alle onderdelen die ook in de standaard versie worden geleverd. [Wij vragen ons dan ook af, waarom u die nog zou willen aanschaffen, want duurder en minder duurzaam. En bovendien akelig uit de mode.]

In de ruime bovenflap treft u de volledige handleiding voor docenten en begeleiders en er is ook nog plaats voor aanvullende lesbrieven, ontwerpvellen, patronen en constructievoorbeelden.

In uitgeklapte vorm verandert de koffer in een speelbord voor de Grote Duurzaamheids Quiz die gespeeld kan worden om de deelnemers aan De Derde Ronde in de stemming te brengen daadwerkelijk met duurzaam ontwerpen aan de slag te gaan.

Middelpunt van dit spel is de kiesschijf, gebaseerd op het kompas, die richtinggevend voor het hele programma is. De acht omringende speelkaarten, gevat in overbodige CD-doosjes van afgedane muziek, symboliseren de 36 factoren van het door de professor ontwikkelde systeem voor een duurzame economie. De uitgebreide spelregels worden meegeleverd.

In de voorverkoop kunt u dit kekke koffertje
in uw bezit krijgen voor slechts € 600,- .
Bestellingen kunt u uitsluitend plaatsen via info@jonkdesign.nl